O nama

KOMPANIJA INPORTANA

više od dvadeset godina nastoji da, kombinujući stil, udobnost i kvalitet, ponudi savršeni par obuće koji će damama i muškarcima pružiti vrhunski komfor tokom celog dana.

Bez obzira da li imate u planu svečanu priliku ili tražite obuću za svaki dan, posao ili sportsku aktivnost – naša kolekcija je mesto gde ćete sigurno pronaći nešto za sebe. Raznovrsnost modela, boja, moderan dizajn i potpuna udobnost garantuju Vaše zadovoljstvo i sasvim sigurno, i sledeću kupovinu!

Za dame u svakom trenutku imamo bogatu ponudu elegantnih ženskih cipela na štiklu, do trendi patika koje su kao stvorene za svakodnevne obaveze, putovanja i duge šetnje. Tu su i ženske espadrile, baletanke, papuče i čizme. Kreirajte svoj prepoznatljivi stil, koji možete upotpuniti trendi modelima nekih od ženskih torbi koje su takođe deo Inportana asortimana.

Želeli smo da i muškarcima obezbedimo kvalitetnu obuću za svaku priliku, pa tako muški asortiman obiluje velikim izborom modela koji imaju savršen balans udobnosti i stila. Poslovni, svečani ili svakodnevni stil oblačenja sada lako može biti uparen sa cipelama koje su udobne, lake za kombinovanje, ali i dostupne i u većim brojevima. Pored cipela, naša ponuda obuhvata muške čizme, papuče i patike.

Ono čemu smo u svakom trenutku naklonjeni su pažljivo birani materijali i visokokvalitetna izrada koja omogućava dugo korišćenja obuće. Verujemo da ćete već nakon prvog kupljenog para obuće prepoznati kvalitet kojem ćete se iznova vraćati.

Koračajte i Vi kroz život udobno i sa stilom u Inportana obući!

ZAŠTO MI

Besplatna poštarina

Svi kupci koji poruče robu u vrednosti većoj od 5000 dinara ne plaćaju trošak poštarine.

Rok isporuke

Kupci svoju online porudžbinu mogu očekivati na adresi najkasnije za 48h.

Plaćanje

Plaćanje robe poručene putem našeg sajta vrši se pouzećem, u gotovini ili karticama (proveriti da li može oba), pri preuzimanju pošiljke.

Podrška

U svakom trenutku, možete da nam se obratite za više informacija.

ZADOVOLJNI KLIJENTI