O NAMA

Obuća Inportana

Obuća Inportana

Mi postojimo jer nas vi inspirišete!

Današnje vreme je takvo da svako od nas teži ka tome da bude drugačiji. Svi žele moć da se izraze i da drugima pokažu svoju posebnost. A na koje se sve načine možete izraziti? Umetnošću, rečima, delima? Istina, ali drugima možete dosta toga reći i samim svojim stilom!

Ipak, za izgradnju savršenog stajlinga nisu dovoljne samo cipele. Postoji još jedna stvar bez koje vaš izgled nikada ne može biti potpun. To je naravno torba! Ona predstavlja neophodan dodatak svakoj odevnoj kombinaciji. Zato smo mi u Inportani mislili na vas, pa tako u našoj ponudi možete pronaći i najlepše torbe koje čine savršen par sa vašom novom obućom.

Više o nama

Mi u Inportana obući znamo i prepoznajemo to da je svako od nas poseban na svoj način i zato želimo da vam pomognemo da se izrazite! Želimo da vam omogućimo da izgradite svoj sopstveni stil. Raskošna ponuda zasnovana na najnovijim trendovima naš je zaštitni znak! Najnovije modele po poslednjim trendovima redovno imamo prvi. Od vrtoglavo visokih potpetica pa do obuće za svaki dan, duboke ili plitke, neutralne ili ekstravagantne, casual ili šik – vaš novi omiljeni par cipela sigurno se nalazi u našoj ponudi. Pristupačno, sigurno i moderno.
Redovno obnavljamo našu ponudu tako da svake nedelje kod nas možete naći nešto novo. Jedna od stvari po kojoj smo drugačiji od ostalih je usluga besplatne poštarine koja važi za sve iznose u vrednosti od preko 2.000 dinara.
Kažu da se o ukusima ne raspravlja. Hajde onda i da se ne raspravljamo, jer za nas svačiji ukus je bitan. Naša ponuda je takva da će svako moći da pronađe nešto za sebe i za svoj ukus.
Proverite zašto nam se naši kupci uvek iznova vraćaju.
Nikada ne možeš imati dovoljno pari cipela!

Besplatna poštarina

Besplatna poštarina za pakete preko 2000

Plaćanje

Plaćanje pouzećem kad Vam stigne roba

Rok dostave

Dostava na adresu najkasnije za 48h

Podrška

Dostupni smo za sva Vaša pitanja