Dostava i Preuzimanje Pošiljke

Dostava i Preuzimanje Pošiljke

U želji da vam obezbedimo najbolje iskustvo pri kupovini, želimo da budete upoznati sa našim postupkom dostave i preuzimanja pošiljke. Molimo vas da pažljivo pročitate sledeće informacije kako bismo vam omogućili što glađi proces.

Vreme Dostave – Brzo i Efikasno

Obećavamo da će vaša pošiljka biti u vašim rukama u najkraćem mogućem roku. Nakon evidentiranja vaše narudžbenice, trudimo se da vam isporučimo pošiljku za najviše 5 radnih dana. Vaša željena obuća stiže brzo i bezbedno do vas.

Preuzimanje Pošiljke – Jednostavno i Bezbedno

Naši kuriri se trude da vam omoguće jednostavan proces preuzimanja. Pošiljke će biti dostavljane na adresu za isporuku u periodu od 8 do 16 časova. Molimo vas da budete sigurni da će biti neko prisutan na adresi tokom tog vremena kako biste preuzeli svoju pošiljku.

Kako bismo vam obezbedili najbolji proizvod, molimo vas da prilikom preuzimanja obavezno vizuelno pregledate paket. U slučaju vidljivih oštećenja na transportnoj kutiji, molimo vas da odbijete prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Vaša bezbednost i zadovoljstvo su nam prioritet.

Pokušaji Isporuke i Povratne Informacije

U slučaju da vas naš kurir ne pronađe na adresi prilikom prvog pokušaja isporuke, ne brinite. Uobičajena praksa je da ćemo vas kontaktirati na broj telefona koji ste ostavili prilikom narudžbenice kako bismo dogovorili novi termin isporuke. Vaša udobnost nam je bitna.

Ukoliko ni tokom drugog pokušaja nismo u mogućnosti da vas pronađemo na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Molimo vas da ne brinete – kontaktiraćemo vas kako bismo razumeli razlog neuručenja i dogovorili se o sledećim koracima. Vaša potpuna satisfakcija nam je cilj.

Vaša saradnja i razumevanje su ključni za obezbeđivanje glatkog procesa dostave i preuzimanja. Hvala vam što birate našu obuću i dopuštate nam da vas uslužimo na najbolji mogući način. U slučaju dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.